سدی قوی در مقابل سکته مغزی
سدی قوی در مقابل سکته مغزی
میوه و سبزیجات دارای گوشت سفید، سدی در مقابل سکتهی مغزی

تاکنون پژوهشهای زیادی تأثیر مثبت مصرف میوه و سبزیجات بر بدن را به اثبات رساندهاند و نیازی به تاکید بر ضرورت مصرف این مواد غذایی مفید نیست.
اخیراً محققان هلندی پژوهشهایی انجام داده و به این نتیجه رسیدهاند گوشت سفید بعضی از میوه و سبزیجات مثل سیب، گلابی، گل کلم و ...که برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است باعث پیشگیری از سکتهی مغزی میشود.
این یافتهی جدید نتیجهی تلاش محققان دانشگاه Wageningen هلند است که در روزنامهی Stroke به چاپ رسیده است.
در این پژوهش محققان سعی کردند ارتباط بین رنگ میوه و سبزیجات و احتمال سکتهی مغزی( AVC) را بررسی کنند. به این منظور آنها 20069 داوطلبی که به طور متوسط 41 سال داشتهاند را به مدت 10 تحت نظر گرفتند.
به بیان دقیقتر افزایش 25 گرم مصرف روزانهی این میوه و سبزیجات باعث کاهش 9 درصدی سکتهی مغزی میشود.
ترجمه: فاطمه مهدی پور
بخش تغذیه و آشپزی تبیان
درمان در کلینیک مرکز جامع توانبخشی تبسم
جهت تماس با ما می توانید از ساعت 9 تا 21 با شماره تلفنهای زیرتماس بگیرید
66572220 (ده خط)
و یا به آدرس:
bijanfr@gmail.com
ایمیل بفرستید.
در صورت تمایل به مراجعه حضوری به آدرس زیر مراجعه نمایید:
بزرگراه چمران – ابتدای باقرخان غربی – پلاک 89 قدیم – 26 جدید طبقه دوم
دکتر بیژن فروغ
مطالب مرتبط :
غذاهای مفید و مضر در سکته مغزی
نقش ویتامین E در پیشگیری از سکته مغزی
7 مادهی غذایی برای پیشگیری از سکته
بایدها و نبایدهای تغذیهای در سکته مغزی
سکته های مغزی با لیزر درمان می شوند
روزه داری در مبتلایان به سکته مغزی
سکتهی مغزی؛ عامل مصیبت ماندگار
غذاهای موثر در پیشگیری از سكته مغزی
نشانه های سکته مغزی را بشناسید
دكتر بيژن فروغ استاد دانشگاه ،رئیس بخش بیمارستان فیروزگر و مدیر گروه طب فیزیکی و توانبخشی دانشگاه،موسس مرکز تحقیقات دانشگاه، عضو انجمن بین المللی درد، عضو انجمن جهانی طب فیزیکی ،عضو انجمن جهانی توانبخشی مغز و اعصاب WFNR،عضو مرکز تحقیقات ضایعات نخاعی ،عضو مرکز تحقیقات دیابت